Historien om oss

Historien


SMART STREET LIGHT KONCEPTET

Under ett vägprojekt utanför Umeå längs med en enskild väg väcktes en ide om att nyttja belysning längs med en gångstig utan anslutning till elnätet. Håkan och Kenth pratade förutsättningslöst om möjligheterna och genom Håkans resor i Kina fanns kunskap, koppling och möjlighet. Långt innan vägprojektet var moget hade storheten i idén blivit till något med substans och en vision växt fram.

Styrningen var den del i konceptet som saknades i den kinesiska produkten men återfanns i Håkan och Jörgens företag PG Monitoring System AB som under många år utvecklat ett webbsystem som med små justeringar kan nyttjas för ändamålet. Saken klar och första 5 stolparna köptes in. Stockholm Exergi köpte direkt 2 stolpar med avsikt att försörja larmutrustning på två fjärrvärmeledningar som är mycket viktiga, så kallade transitledningar. 

Vi importerar och marknadsför en belysningsstolpen Genius Lighting som använder LED teknik. Systemet styrs och övervakas med smart kommunikation mot en webbplattform. Stolpen är helt oberoende av anslutning mot elnätet och kan försörja sig själv med energi via en kombination av sol- och vind. 

Den självförsörjande belysningsstolpen marknadsförs, installeras och underhåll via kvalificerade samarbetspartners  och säljs av experter på området med en mycket stor samlad kompetens.


© 2019 Genius Lighting AB, Industrivägen 22, 90130 Umeå
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång